Nopeat käännöspalvelut – Suomea tarpeen vaatiessa

Tarvitsetko kiireellisen englannista suomeen käännöksen tai oikoluvun lyhyeen tekstiin?

Uusi Suomea tarpeen vaatiessa -palvelumme auttaa.

Nopeat käännöspalvelut edullisesti

Me, sulonorthilla, ymmärrämme, että joskus on tarve lyhyille käännöksille kiireisellä aikataululla. Jos verkkosivustosi tai markkinointiviestisi CTA-teksti unohtui käännöksestä tai markkinointisähköpostiviestistä puuttuu otsikko, ei tarvitse enää panikoida. Myös kiireelliset blogitekstin ja tuotekuvausten käännökset onnistuvat meiltä nopeasti Suomea tarpeen vaatiessa -palvelun avulla.

Käännöksen tarve voi syntyä yllättäen, kun projektin deadline jo häämöttää. Voit myös tarvita nopeita oikolukupalveluita varmistaaksesi, että esittämäsi teksti on oikein kirjoitettu ja tilanteeseen sopiva. Tällaisilla hetkillä ei ole aikaa lopettaa työntekoa ja kääntyä käännöstoimiston puoleen. Isot käännöstoimistot pyytävät kiireellisistä käännöksistä usein maltaita. Käännöstoimistot pystyvät vain harvoin toimittamaan käännöksen samana päivänä, saatikaan tuntien sisällä.

sulonorthin Suomea tarpeen vaatiessa -palvelu sopii juuri tällaisiin tilanteisiin.

Näin saat nopeat käännöspalvelut Suomea tarpeen vaatiessa -palvelumme kautta

  1. Valitse sinulle sopiva Suomea tarpeen vaatiessa -paketti (Sankari, Rakentaja, Projektipäällikkö). Jokaiseen pakettiin kuuluu tietty määrä lyhyitä pikakäännöksiä ja/tai -oikolukuja, jotka voit pyytää 12 kuukauden sisällä paketin ostopäivästä. Jos valmiit pakettimme eivät vastaa tarpeisiisi, ota yhteyttä, niin voimme laatia sinulle räätälöidyn paketin.
  2. Kun olet valinnut Suomea tarpeen vaatiessa -paketin, lähetä meille sähköpostia tai Whatsapp-viesti ja saat tarvittavan käännöksen tai oikoluvun sinulle valitsemasi ajan kuluttua. Ilmoitamme samalla, monta tekstiä saat vielä pyytää Suomea tarpeen vaatiessa -palvelun kautta.

HUOM: Suomea tarpeen vaatiessa on tarkoitettu peruskäännöksiin. Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen ja aikataulun teksteille, joissa on paljon erikoissanastoa (esim. lakitekstit, lääketieteelliset ja tekniset tekstit).