Opi englantia sulonorthilla

sulonorth tarjoaa räätälöityjä englanninkielisiä kirjoituskursseja. Kurssit soveltuvat niille, jotka osaavat jo kirjoittaa englantia keskitasolla tai edistyneellä tasolla. Tavoitteenamme on hioa ja parantaa kielenkäyttöä ja paneutua jokaisen oppilaan omiin ongelmakohtiin.

Haluatko kirjoittaa parempia englanninkielisiä esseitä tai liike-ehdotuksia? Haluatko sukeltaa syvälle kieliopin monimutkaisuuteen? Haluatko kehittää raporttien kirjoitustaitoja? Haluatko kirjoittaa pitkiä artikkeleita tai jopa kirjan? Kurssilla keskitymme tiettyyn taitoon tai sanastoon, jota sinä haluat parantaa.

opi englantia verkossa

Oppitunnit ovat tyypillisesti 45 minuuttia pitkiä ja erittäin interaktiivisia. Opiskelija saa johdonmukaista palautetta sekä paljon digitaalisia oppimateriaaleja, jotka on räätälöity juuri hänen tarpeisiinsa.

Opettaja on äidinkielenään englantia puhuva, jolla on paljon tietoa kielestä ja intohimoa kieleen. Opettajan profiili jaetaan opiskelijalle, kun sopiva opettaja on löytynyt opiskelijan tavoitteiden perusteella.

Opettaja ja opiskelija tapaavat videopuhelusovelluksen kautta. Kurssi on joustava ja sopii hyvin myös ammattilaisille. Opettaja antaa opastusta, mutta opiskelija voi myös pyytää, että opetus tapahtuu hänen oppimistyylinsä parhaiten sopivalla tavalla. Jotkut opiskelijat haluavat palautetta suullisesti. Toiset pitävät perusteellisesta kirjallisesta palautteesta. Mikä tahansa mieltymyksesi onkin, opettaja omaksuu lähestymistavan, joka mahdollistaa, että parhaiten saavutat oppimistavoitteesi. Opi englantia siis meidän interaktiivisella verkkokurssilla!

Kuinka voit osallistua kurssille

  • Varaa puhelu keskustellaksesi tavoitteistasi kanssamme
  • Saat yleiskuvan räätälöidystä oppimissuunnitelmastasi sekä opettajan profiilin
  • Ensimmäinen oppitunti