Tietoa meistä

sulonorth on Alina Lehtinen-Velan vuonna 2019 perustama yritys, joka tarjoaa markkinointi- ja kielipalveluita Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. 

Alina Lehtinen-Vela, founder of Helsinki marketing and research company sulonorth.

Lehtinen-Vela kasvoi Hämeessä ja pääkaupunkiseudulla. Hän opiskeli pohjoismaisia kieliä Helsingin Yliopistossa, jonka jälkeen vietti vuosia ulkomailla “digitaalikulkurina” kieli-, lokalisointi-, journalismi- ja markkinointiprojektien parissa. Hän on asunut Ruotsissa, Turkissa, Arabiemiraateissa ja Isossa-Britanniassa. Lehtinen-Velan kirjoituksia on julkaistu esimerkiksi Mondossa, Keskisuomalaisessa, Turun Sanomissa ja Etelä-Suomen Sanomissa. 

Lue tarjoamistamme palveluistamme lisää Palvelut-sivustolta

Markkinoinnin ja kielipalveluiden lisäksi julkaisemme viikoittaista uutiskirjettä. Uutiskirjeessä keskustelemme Pohoismaisista ilmiöstä ja tapahtumista. Haluatko tietää, miksi pohjoismaat ovat pärjäävät niin hyvin kansainvälisissä tutkimuksissa ja ovat niin edistyksellisiä? Mitä Pohjoismaat tekevät oikein ja mitä väärin? Miltä tuntuu asua maassa, jossa on edullinen terveydenhoito ja ilmainen koulutus? Miten selviytyä ja menestyä Pohjoismaissa? 

Tilaa uutiskirjeemme jo tänään ja saat vastauksen näihin kysymyksiin ja moneen muuhun.